Bolagslista

FRÖSUNDA 

Frösunda erbjuder personlig assistans till barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning. Frösunda finns representerade i de flesta län i Sverige, och är sålunda ett av landet största assitansbolag. Huvudkontoret ligger i Stockholm, men om du är intresserad av assistans är det bara att höra av sig - Frösunda brukar kunna hitta en bra lösning. 

Läs mer här

Hela Sveriges Assistans 

Personlig arbetsledning är själva basen i hur Hela Sveriges Assistans arbetar. Som support och hjälp för att alla ska flyta smidigt finns en administrativ personal med stor kunskap inom de områden som behövs, såsom frågor om LSS, arbetsgivarspörsmål, finansiell rådgivning och utbetalning av löner.

Läs mer här

Humana Assistans 

Humana är Sveriges största bolag inom personlig assistans. Verksamheten började för 10 år sedan och idag finns Humana representerade i hela landet. Ledstjärnan är att alla ska ha rätten till ett bra liv. Hur detta ska konkretiseras är förstås upp till brukaren själv.

Läs mer här

Assistans För dig 

Assistans för alla är ett bolag för personer som är berättigade till personlig assistans. Verksamheten startade i februari 2010 och intresset har sedan vuxit snabbt. Idag hjälper vi omkring hundratjugo personer över hela landet till en bättre assistans.

Läs mer här


Välkommen till assistansbolag.n.nu.

Facebook

Nyhetsbrev

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)